imagotex-bedrijfskleding

Onze Werkwijze

Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijk contact en snelle service. Wij komen bij u langs voor een gesprek waarin wij u adviseren over uw bedrijfskleding en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

De site is een selectie van de totaal 13.028 artikelen van de verschillende collecties. Van de genoemde collecties is uiteraard ook het gehele assortiment verkrijgbaar. Deze catalogus van de verschillende collecties kunt u op de site bekijken of u kunt er een bij ons aanvragen.

Door onze werkwijze, vanaf het eerste contact, zult u merken dat we betrokken zijn bij uw overwegingen om tot een goede keuze te komen. Wij hanteren een stappenplan om tot dit besluit te komen.Stap 1 – Unieke zichtzending service

Wij begrijpen dat u geen keuze van een beeldscherm kunt maken, dat u het artikel wilt zien, voelen, passen en bekijken. U kunt een voorselectie maken en uw eigen zichtzending samenstellen. U mag deze twee weken behouden. Wij nemen contact met u op in deze termijn om van gedachten te wisselen.

 

Stap 2 – Bezoek

Indien het om een groep mensen gaat en u meer advies nodig heeft kunnen we een afspraak inplannen. Hierbij haalt u een ervaren persoon in huis die volledig tot uw beschikking staat en deze kennis zal delen.

 

Stap 3 – Passerie

Bij 10 personen of meer kunt u gebruik maken van een passerie. Uiteraard is dan al via stap 1 of stap 2 een keuze gemaakt over wat u nodig gaat hebben. Dit wordt u toegezonden zodat u tussendoor de medewerkers zelf doorpast, of wij maken een afspraak met u en doen het doorpassen voor u. Het is maar wat u het beste uitkomt.

 

Stap 4 – Uitlevering

U bent bij stap 4 beland, op het punt dat u met een gerust hart uw bestelling kunt plaatsen.