imagotex-bedrijfskleding

Over Imagotex

Imagotex is opgericht in 1987 en inmiddels werken wij 27 jaar met succes op de bedrijfskledingmarkt/branche. Bepalend voor het succes zijn enerzijds creativiteit en betrouwbaarheid en anderzijds, de kennis van de bedrijfskleding markt. Wij hebben in de afgelopen 27 jaar veel ervaring opgedaan met de verschillende bedrijfskleding aanbieders en ontwerpers. Met onze ervaring kunnen wij uit de verschillende bedrijfskleding collecties een passende selectie maken voor uw bedrijf volledig afgestemd op uw wensen.

Imagotex vindt samen met u het imago dat bij uw bedrijf past. Het imago wordt gedragen door uw medewerkers. Wij doen dit door imago projecten, dat wil zeggen, een bedrijfskledinglijn speciaal op uw bedrijf afgestemd in de door u gewenste kleuren en modellen.

Wij zijn in staat om uw wensen voor bedrijfskleding te vertalen/interpreteren naar passende bedrijfskleding, rekening houdend met het doel waarvoor de kleding gebruikt gaat worden binnen uw bedrijf. Wij leveren wat nodig en gewenst is voor u.

De site is een selectie uit verschillende collecties. Van de genoemde collecties is uiteraard ook het gehele assortiment verkrijgbaar. Deze catalogus van de verschillende collecties u op de site bekijken of u kunt er een bij ons aanvragen.