imagotex-bedrijfskleding

Klantenservice

Direct bestellen via de webshop

Bent u vaste klant of weet u zeker wat u wilt hebben, dan is een rechtstreekse bestelling in onze webshop heel eenvoudig. U plaatst uw bestelling in de winkelwagen en klikt op 'verder'. Dan kunt u uw factuurgegevens en afleveradres invoeren en vervolgens betalen via iDEAL. Nadat de betaling is voltooid ontvangt u een bestelbevestiging via uw email.

Heeft u meer hulp of advies nodig?

Heeft u meer advies nodig bij de keuze van uw bedrijfskleding, dan kunnen wij u helpen met onze jarenlange ervaring.  Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Levertijden en verzendkosten

Indien u bestelt via onze webshop dan leveren wij uit binnen 7 werkdagen. Wij bezorgen via distributeur GLS. De verzendkosten voor Nederland zijn €10,- exclusief btw. Bij een bestelling boven de €250,- is de verzending gratis.

De verzending naar Belgie bedraagt €15,-. Vanaf €500,- is de verzending franco aan huis.

Bestellingen die maatwerk betreffen (zoals borduren en eigen ontwerpen) hebben een andere levertijd, waarover wij u zullen informeren.

Vragen?

Voor vragen kunt u ons bereiken via email info@imagotex.nl of telefoonnummer 020-6940848

Klachten

Om met de deur in huis te vallen, wij zijn blij als u ons meldt dat er iets niet goed is. Op die manier kunnen we dat namelijk direct oplossen. We hanteren een no-nonsens beleid. Op deze manier hebben we al heel wat klanten blij gemaakt, probleem opgelost!